WhatsappEmail
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 SerieActive Tourer 218i Automaat

€ 35.900,00

NLS-005-PV
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €466 per maand
BMW 2 Serie Active Tourer 218i Automaat
€ 35.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 26044KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een toonbeeld van Duitse kwaliteit in techniek, comfort en rijprestaties. Dat is deze BMW 2-serie Active Tourer. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Verder is de BMW uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Nooit meer boem-is-ho, De achteruitrijcamera brengt alles perfect in beeld. En dan vergeten we haast nog het kwaliteits-audiosysteem en het actuele full map navigatiesysteem. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze BMW heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. Zuinig en zeker zoeven? Dan is de cruise control ideaal! En deze auto heeft ook verstelbaar stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.

Als bestuurder van deze BMW bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. De Brake Assist haalt het maximum uit de remkracht van deze BMW 2-serie Active Tourer als zich een noodsituatie voordoet. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en voetgangersbescherming, bent u steeds veilig onderweg.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron