WhatsappEmail
BMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 Serie
Beschikbaar

BMW 4 Serie420i Coupé M Sport Pro LCI Automaat

€ 78.435,00

NL5941654
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1009 per maand
BMW 4 Serie 420i Coupé M Sport Pro LCI Automaat
€ 78.435,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Auto's als deze BMW 4 Serie bieden tegelijk rijdynamiek, comfort en degelijkheid. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 10 De krachtige benzinemotor staat garant voor uitstekende prestaties. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. Stevig ondersteund door de sportstoelen blijft u bij elke beweging op uw plek. Dankzij het elektrisch bediende glazen panoramadak lijkt het of u altijd met open dak rijdt. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Al is het nog zo fris, koude handen zijn verleden tijd door het verwarmd stuurwiel. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, BMW M-sportonderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Het digitale dashboard is een perfecte bijrijder. Alles benodigde informatie is permanent zichtbaar of opvraagbaar. Achteruitrijden en inparkeren worden een eitje dankzij de achteruitrijcamera. Zoals u van zo'n jonge auto mag verwachten, zijn hier ook de geavanceerde remote services aanwezig. Simpelweg met een app op uw smartphone controleert u op afstand de status van de auto en bedient u diverse functies. Dromerige achtergrondmuziek voor een relaxte rit? Het Harman/Kardon audiosysteem weet er net zo goed raad mee als met stevige beats om lekker bij door te rijden! Omdat u nu eenmaal niet overal ogen heeft, is deze BMW 4 Serie voorzien van een achteropkomend verkeer waarschuwing die registreert wanneer de afstand tot uw achterligger te krap is. Ook dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, automatische airconditioning, DAB ontvangst en regensensor zijn aan boord.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW 4 Serie samen. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Het forward collision warning-systeem is constant alert en detecteert via sensor de afstand tot voorliggers. Wordt die te klein, dan volgt een automatische waarschuwing. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze 4 Serie bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron