WhatsappEmail
BMW i4BMW i4BMW i4BMW i4
Beschikbaar

BMW i4eDrive35 High Executive 70 kWh Automaat

€ 52.500,00

NLT-208-FG
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €679 per maand
BMW i4 eDrive35 High Executive 70 kWh Automaat
€ 52.500,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 29500KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

BMW heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om betrouwbare elektrische auto's. Kiest u voor deze i4, dan kiest u voor degelijke techniek van topklasse. De actieradius van deze auto is ruim voldoende voor de meeste dagelijkse ritten en de laadtijd zal u nog verbazen. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Fijn, zo'n elektrisch bediend glazen panorama dak en die superhandige elektrisch bedienbare achterklep. En dan krijgt u het lederen interieur er ook nog bij! Stoelverwarming hoort ook bij de uitrusting van deze auto. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. De audiobediening op het stuur is niet alleen handig en praktisch, maar draagt ook bij aan de veiligheid onderweg. Het full map navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Wat een gemak, die achteruitrijcamera. Alles in beeld zonder capriolen. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze BMW is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. Met de elektronische sleutel in uw zak en met één druk op de knop start u de auto. Dat is keyless start! Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Met verstelbaar stuur, automatisch dimmende buitenspiegels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.

De automatische veiligheidssystemen in deze BMW fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. De forward collision warning reduceert het gevaar van een botsing met een voorligger significant. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

Altijd al elektrisch willen rijden? Het moment voor een proefrit is nu!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron