WhatsappEmail
BMW i4
BMW i4BMW i4BMW i4BMW i4
Beschikbaar

BMW i4eDrive35 M Sport High Executive 66 kWh Automaat

€ 52.950,00

NLS-506-LF
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €687 per maand
BMW i4 eDrive35 M Sport High Executive 66 kWh Automaat
€ 52.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 15668KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Valt u voor de styling van deze BMW i4? Of gaat u voor de slimme techniek? Wat u ook kiest, u krijgt altijd een auto met een volledig elektrische aandrijflijn. Schoon, stil en fiscaal vriendelijk: met de elektromotor is het zuinig zoeven! Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Veel leuke extra's heeft deze auto. Om maar wat te noemen: de elektrisch bedienbare achterklep en het stijlvolle lederen interieur. Deze BMW i4 legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. In het interieur domineren de sportstoelen, die er niet alleen stijlvol uitzien, maar die u ook optimaal ondersteunen tijdens de rit. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Audio aan/uit? Andere zender? Volgende track? Even klikken via de audiobediening op het stuur en het is geregeld. U weet altijd waar u moet zijn, dankzij het full map navigatiesysteem. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Boem is ho? Dat is verleden tijd. De achteruitrijcamera laat precies zien hoeveel ruimte u achter nog heeft! Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze BMW met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. De achteropkomend verkeer waarschuwing bewaakt de afstand tot achterliggers en geeft een signaal als er te weinig ruimte is. Voorzien van keyless start. Dat betekent: met de elektronische sleutel op zak is een druk op de knop genoeg om de auto te starten. Meer rijcomfort en minder brandstofgebruik? Even de cruise control instellen en dan ontspannen rijden! Met verstelbaar stuur, automatisch dimmende buitenspiegels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze BMW helemaal compleet.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Het risico van een kop-staartbotsing wordt aanzienlijk verminderd door de forward collision warning. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. U bent mede dankzij autonoom remsysteem en voetgangersbescherming steeds veilig onderweg.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Laat ons even weten wanneer u een proefrit wilt maken en we zetten deze elektrische auto aan de lader voor een volle accu!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron