WhatsappEmail
BMW i4BMW i4BMW i4BMW i4
Beschikbaar

BMW i4M50 High Executive M-Sport 84 kWh Automaat

€ 59.900,00

NLP-755-RH
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €778 per maand
BMW i4 M50 High Executive M-Sport 84 kWh Automaat
€ 59.900,00

Specificaties

  • 2022Bouwjaar
  • 51914KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U geniet van het rijplezier dat deze BMW i4 biedt. Iedere rit geeft u weer nieuwe energie. Dankzij de geavanceerde techniek en uitgekiende veiligheidssystemen bent u ook altijd in controle. De fluisterstille elektromotor zorgt voor een serene rijervaring. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Maximaal comfort en stijl krijgt u dankzij het lederen interieur. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. Als u blij wordt van licht en ruimte dan zult u zeker genieten van het elektrisch bediende panoramadak. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Fijn plusje, zeker in de kille dagen, is het verwarmd stuurwiel. Ook LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief M-onderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

Dankzij het digitale dashboard leest u alle benodigde info gemakkelijk en overzichtelijk af. Geen nekkramp of spiegelwerk meer bij het achteruitrijden: de achteruitrijcamera kijkt en ziet alles! Als u regelmatig met een caravan of aanhanger rijdt, is de elektrisch inklapbare trekhaak een uitkomst. De ingebouwde Connected Services vertellen u via de app alles over de status van de auto. Locatie, onderhoudsstatus, brandstofpeil en nog veel meer! Hoorbare topkwaliteit wordt geleverd door het aanwezige Harman/Kardon audiosysteem. Natuurlijk behoren met leder bekleed dashboard, Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en DAB ontvangst ook tot de uitrusting van deze complete auto.

In de BMW i4 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. U hoeft onderweg uw hoofd nooit te draaien of uw blik te verplaatsen om dashboard-info af te lezen. De head-up display projecteert alles op de voorruit. U kunt rijden als een jachtpiloot. Bij de veiligheidssystemen van deze BMW hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Elektrisch rijden is een verademing. Eén belletje is genoeg voor een proefrit. Wanneer zullen we 'm klaarzetten?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron