WhatsappEmail
BMW i5
BMW i5BMW i5BMW i5BMW i5
Beschikbaar

BMW i5Touring eDrive40 M Sport Edition Automaat

€ 97.871,00

NL5934662
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Hoogeveen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1264 per maand
BMW i5 Touring eDrive40 M Sport Edition Automaat
€ 97.871,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Sportieve rijders zweren erbij: BMW. En gelijk hebben ze. BMW maakt rijden geweldig. Ervaar de kracht en stilte van de elektromotor tijdens het rijden. Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De meegeleverde stoelverwarming zorgt in no time voor een behaaglijk gevoel als het buiten koud is. Elke rit is veilig en comfortabel dankzij de relaxte luchtvering en de comfortstoelen voorin. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Een heerlijk luxe optie van deze auto is het verwarmbare stuurwiel. Bij de rijke uitrusting horen ook BMW M-sportonderstel, LED-koplampen, sportinterieur, trailer assistent, aluminium dakrailing en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Dankzij het digitale dashboard leest u alle benodigde info gemakkelijk en overzichtelijk af. Kinderfietsje niet gezien bij het inparkeren? Dat gebeurt u nooit meer. Daar zorgt de achteruitrijcamera wel voor! Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Ingebouwde spraakbediening maakt het mogelijk om de auto te bedienen zonder dat uw aandacht wordt afgeleid. Even niks om achter de auto te hangen? Dan is de elektrisch inklapbare trekhaak superhandig. U bent in deze BMW ook voorzien van connected drive services, Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie en electronic climate control.

De geavanceerde technologie in deze BMW is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. Veel aanrijdingen bestaan uit kop-staartbotsingen. De forward collision warning reduceert dat risico aanzienlijk. Ook helpen het voetgangersbescherming, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze i5 te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron