WhatsappEmail
BMW i5
BMW i5BMW i5BMW i5BMW i5
Beschikbaar

BMW i5eDrive 40 Automaat

€ 74.900,00

NLX-420-LB
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €971 per maand
BMW i5 eDrive 40 Automaat
€ 74.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met deze BMW i5 ervaart u alle pluspunten van elektrisch rijden. De elektrische aandrijflijn is stil en soepel en gaat spaarzaam om met energie. De voordelen van de elektromotor spreken voor zich: stil, schoon en snel! Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! De comfortstoelen voorin geven precies de juiste ondersteuning voor rug en schouders. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop.

Of het buiten nu warm is of koud, dankzij 4 zone climate control is het binnen altijd behaaglijk. Een slim verborgen extra is de elektrisch inklapbare trekhaak.

Als bestuurder van deze BMW bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Elektrisch rijden is een ervaring op zich. Bel ons voor een afspraak en maak een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron