WhatsappEmail
BMW i5BMW i5BMW i5BMW i5
Beschikbaar

BMW i5eDrive 40 84 kWh M-Sport Automaat

€ 87.950,00

NLX-674-BH
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1137 per maand
BMW i5 eDrive 40 84 kWh M-Sport Automaat
€ 87.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 13024KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Snelheid en souplesse in stilte. Met deze BMW i5 ervaart u alles wat elektrisch rijden plezierig maakt. U kunt ervoor kiezen vanwege het milieu. Maar de elektromotor biedt ook power en prestaties! De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. Stevig ondersteund door de sportstoelen blijft u bij elke beweging op uw plek. Hobbels en kuilen in de weg? U voelt er niets van, dankzij de luchtvering en de comfortstoelen voorin. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Vergezichten krijgen een extra dimensie door het glazen panoramadak. Pak aan, ′t is winter! Zo′n verwarmd stuurwiel is dan bijzonder prettig! U wordt in deze auto ook getrakteerd op adaptief onderstel, trailer assistent, donker getint glas achter, LED-achterlichten en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Geluid van premium kwaliteit is gegarandeerd dankzij het Harman/Kardon audiosysteem. Onderweg laadt u uw smartphone snoerloos op met behulp van de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Verder is het systeem uitgerust met: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening en achteruitrijcamera. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. Onbedoeld snijden na het inhalen gebeurt niet meer, dankzij de achteropkomend verkeer waarschuwing. In complexe verkeerssituaties zorgt de kruisend verkeer detectie ervoor dat tegenliggers op het traject direct worden opgemerkt en geeft een waarschuwing. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuvreren. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. De keyless start maakt een eind aan de ouderwetse autosleutel. Met de elektronische sleutel op zak stapt u in en een druk op de startknop doet de rest. En dan die elektrisch inklapbare trekhaak: gemak dient de mens.

Als bestuurder van deze BMW bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. De sensor van het forward collision warning-systeem registreert permanent de afstand tot voorliggers en grijpt in als een botsing dreigt. Vermoeidsheidsherkenning herkent tekenen van vermoeidheid bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er ongelukken gebeuren doordat de bestuurder in slaap valt. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Elektrisch rijden: kenners weten waarom. Bel ons voor een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron