WhatsappEmail
BMW i5BMW i5BMW i5BMW i5
Beschikbaar

BMW i5eDrive40 84 kWh Automaat

€ 69.950,00

NLX-134-VD
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €908 per maand
BMW i5 eDrive40 84 kWh Automaat
€ 69.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 4621KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij levert uitstekende prestaties en doet dat met zorg voor het milieu. Maar tegelijk is de BMW i5 ook gewoon een auto die u volop ruimte en comfort biedt. Dit is een auto uit het bouwjaar 2024, hij heeft 2999 kilometer gelopen. De actieradius van deze auto is ruim voldoende voor de meeste dagelijkse ritten en de laadtijd zal u nog verbazen. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. De sportstoelen geven het interieur een super strakke look. Ook LED-koplampen, trailer assistent, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-achterlichten en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging zijn aan boord.

Het systeem controleert alle belangrijke functies en geeft die perfect weer via het digitale dashboard. Niets achter deze auto blijft verborgen door de achteruitrijcamera. Een veilig gevoel! Dankzij Connected Services weet u precies waar uw auto geparkeerd staat. Ook andere functies, zoals bandenspanning en brandstofniveau, zijn via de app altijd onder handbereik. Terwijl het full map navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audio-installatiesysteem met DAB-ontvangst. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur of via spraak. Is uw smartphone geschikt voor snoerloos opladen? Dan zorgt de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons weer voor een volle accu zonder snoeren en stekkers. Deze BMW is voorzien van achteropkomend verkeer waarschuwing, electronic climate control, cruise control, automatisch dimmende buitenspiegels, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

In de BMW i5 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Neem contact op voor een proefrit en ervaar de power van elektrisch rijden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron