WhatsappEmail
BMW i5BMW i5BMW i5BMW i5
Beschikbaar

BMW i5eDrive40 M-Sport Automaat

€ 84.950,00

NLX-664-BH
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Assen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1101 per maand
BMW i5 eDrive40 M-Sport Automaat
€ 84.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 7006KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Uw ultieme rijbeleving staat hier te wachten. Ervaar het dus zelf: BMW maakt rijden geweldig. U kunt ervoor kiezen vanwege het milieu. Maar de elektromotor biedt ook power en prestaties! Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Niks mis met gewone stalen vering natuurlijk, maar de luchtvering in deze auto geeft toch wel een paar onderscheidende extra′s als het gaat om veiligheid, gemak en wegligging. Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! De sportstoelen geven u veel zitsteun. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Een heerlijke hoeveelheid daglicht zorgt voor een riant en ruimtelijk effect door het glazen panoramadak. Het verwarmbare stuurwiel is een teken van ultieme luxe. Deze voorziening is een topklasse auto waardig. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 19 inch lichtmetalen velgen, BMW M-sportonderstel, trailer assistent, donker getint glas achter, LED-achterlichten en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Rijke klankkleur en een indrukwekkend geluidsspectrum komen van het Harman/Kardon audiosysteem. Smartphone opladen onderweg? Dat gaat supergemakkelijk door de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Verdere voorzieningen op dit systeem zijn: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening en achteruitrijcamera. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal als degene achter u te dicht op u zit. Ook handig en veilig bij het wisselen van rijbaan. In complexe verkeerssituaties zorgt de kruisend verkeer detectie ervoor dat tegenliggers op het traject direct worden opgemerkt en geeft een waarschuwing. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Deze auto is eenkennig en start alleen voor z′n baas dankzij de keyless start. Fijn, zo′n trekhaak. Maar niet constant nodig. Daarom heeft deze BMW i5 een elektrisch inklapbare trekhaak.

De BMW i5 is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Bij de veiligheidssystemen van deze BMW hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze i5 bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron