WhatsappEmail
BMW i5BMW i5BMW i5BMW i5
Beschikbaar

BMW i5eDrive40 M-Sport Automaat

€ 79.900,00

NLX-649-BH
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1035 per maand
BMW i5 eDrive40 M-Sport Automaat
€ 79.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 12126KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Company car: bezichtiging op afspraak!
Inclusief Faringwell Voertuigvolgsysteem.
Voor de één is het uiterlijk van de auto belangrijk, de ander let liever op prestaties. En de BMW-liefhebber? Die wil het allebei. BMW maakt rijden geweldig. Eindelijk elektrisch rijden? Deze auto is voorzien van een elektromotor. Dus stil, schoon én snel! Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. Een ommetje of een lange trip? De comfortstoelen voorin zorgen elke keer voor een goede zithouding! De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Het glazen panoramadak geeft u een ongekende rijsensatie: wat een licht en zicht! Een verwarmd stuurwiel overbodige luxe? Wacht maar tot het kouder wordt! Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer adaptief onderstel en donker getint glas achter.

Bij een auto van topkwaliteit hoort geluid van topkwaliteit. Daarom is deze auto voorzien van een Harman/Kardon audiosysteem. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Met 4 zone climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Komt u aanlopen, dan ontgrendelt de keyless entry gastvrij de sloten. Da's een makkelijke optie! De voordelen van een trekhaak zonder de nadelen. De elektrisch inklapbare trekhaak is gemakkelijk in het gebruik en tast de lijnen van de auto niet aan.

De geavanceerde technologie in deze BMW is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Dit is het moment om te switchen naar elektrisch rijden. Gaat u mee? Bel nu voor een afspraak en maak een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron