WhatsappEmail
BMW i5BMW i5BMW i5BMW i5
Beschikbaar

BMW i5eDrive40 M Sport 84 kWh Automaat

€ 89.814,00

NLZ-911-DN
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1162 per maand
BMW i5 eDrive40 M Sport 84 kWh Automaat
€ 89.814,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 2999KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Deze BMW i5 is innovatie op zijn best. Hij is ontworpen als een unieke combinatie van rijplezier en zorg voor het milieu. Het rijden met deze auto is werkelijk grenzeloos, want de actieradius is groot genoeg voor allerlei veelvoorkomende ritten en de tijd om de accu's op te laden is prima in te passen in uw dagelijkse bezigheden. Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. De verwarmbare voorstoelen zijn een weldaad voor rug en schouders. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Het panoramadak geeft extra sfeer aan het interieur en biedt een prachtige doorkijk naar buiten. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook BMW M-sportonderstel en donker getint glas achter.

Parkeersensoren helpen u tijdens het in- en uitparkeren. Een technisch en comfortvergrotend hoogstandje is de elektrisch inklapbare trekhaak.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico′s in.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze i5 aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron