WhatsappEmail
BMW i5
BMW i5BMW i5BMW i5BMW i5
Beschikbaar

BMW i5eDrive40 M Sport Edition 84 kWh Automaat

€ 82.774,00

NLZ-059-GB
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1070 per maand
BMW i5 eDrive40 M Sport Edition 84 kWh Automaat
€ 82.774,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 4187KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Kijk naar de onvergelijkbare vormgeving. De BMW i5 is een elektrische auto die zijn bijzondere karakter niet voor de buitenwereld verbergt. Milieuvriendelijk, stil en uitstekende rijprestaties: dat zijn de voordelen van de elektromotor. Deze auto uit 2024 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 2999 kilometer. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De luchtvering zorgt dat de zijwindgevoeligheid wordt geminimaliseerd; dat betekent meer veiligheid en rijcomfort. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. In deze auto profiteert u onder andere ook van: BMW M-sportonderstel, LED-koplampen, sportinterieur, trailer assistent, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Het digitale dashboard zorgt voor een super functionele display van reisinformatie. Parkeer en kijk niet om! De achteruitrijcamera doet dat voor u. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Bij deze auto is uw smartphone een geavanceerde afstandsbediening. Remote services brengen u overal in contact met uw auto. De Harman/Kardon audioinstallatie zorgt voor een krachtige en zuivere klankweergave. Met dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie en electronic climate control is deze BMW helemaal compleet.

Zoals u mag verwachten van deze BMW i5 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Het forward collision warning-systeem is constant alert en detecteert via sensor de afstand tot voorliggers. Wordt die te klein, dan volgt een automatische waarschuwing. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Deze elektrische auto staat klaar met een volle accu. Een proefrit maken is zo geregeld. Neem even contact op en we maken een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron