WhatsappEmail
BMW i5BMW i5BMW i5BMW i5
Beschikbaar

BMW i5eDrive40 Sedan M-Sport Pro Automaat

€ 84.850,00

NLX-669-BH
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1099 per maand
BMW i5 eDrive40 Sedan M-Sport Pro Automaat
€ 84.850,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 11627KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij levert uitstekende prestaties en doet dat met zorg voor het milieu. Maar tegelijk is de BMW i5 ook gewoon een auto die u volop ruimte en comfort biedt. Fiscaal aantrekkelijk is de elektromotor, waarmee u niet alleen stil maar ook uitermate pittig kunt rijden. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Tijdens koude winterdagen verjaagt uw stoelverwarming de kou en maakt het rijden heerlijk comfortabel. Lekker hoor, die luchtvering! Elke hobbel en oneffenheid van het wegdek wordt compleet weggepoetst. En dankzij de comfortstoelen voorin wordt het alleen maar gerieflijker. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Met het grote glazen panoramadak geniet u van maximale lichtinval. Als u de stuurverwarming inschakelt, geniet u van weldadige warmte voor uw handen en vingers. Tot de uitrusting behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, adaptief onderstel, trailer assistent, donker getint glas achter, LED-achterlichten en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Het geluid van echte topkwaliteit wordt geleverd door het Harman/Kardon audiosysteem. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. De meest gebruikte voertuigfuncties laten zich met behulp van uw stem bedienen. Elke weg is een bekende weg voor het aanwezige full map navigatiesysteem. Kabelkluwens en stekkerslingers van smartphones zijn hier niet aan de orde. De draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons maakt opladen strak, simpel en snel. Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Altijd achter zicht, nooit meer nekkramp! De achteruitrijcamera maakt het supermakkelijk. Omdat u nu eenmaal niet overal ogen heeft, is deze BMW i5 voorzien van een achteropkomend verkeer waarschuwing die registreert wanneer de afstand tot uw achterligger te krap is. Afslaan wordt veiliger dankzij de kruisend verkeer detectie. Tegemoetkomend verkeer wordt automatisch opgemerkt en het systeem waarschuwt bij een dreigende botsing. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Eenkennig is deze auto wel. Instappen en starten kan alleen als u de keyless start-token op zak heeft. Als u regelmatig met een caravan of aanhanger rijdt, is de elektrisch inklapbare trekhaak een uitkomst.

De automatische veiligheidssystemen in deze BMW fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze BMW. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Deze auto waarschuwt de bestuurder als die tekenen van vermoeidheid vertoont en kan zo ernstige ongelukken voorkomen. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Ook stil genieten van elektrisch rijden? Maak een afspraak voor een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron