WhatsappEmail
BMW i5BMW i5BMW i5BMW i5
Beschikbaar

BMW i5M60 xDrive 84 kWh Automaat

€ 109.750,00

NLX-289-FP
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1418 per maand
BMW i5 M60 xDrive 84 kWh Automaat
€ 109.750,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 11365KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Ongeëvenaarde motortechniek, indrukwekkende prestaties en krachtige Duitse kwaliteit. BMW maakt rijden geweldig. Met de elektromotor rijdt u stil en snel de toekomst in. Maar ook schoon en zuinig. Op de teller van deze auto staat slechts 4562 kilometer. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Door het glazen panoramadak heeft u een weidse zichthoek en geniet u van licht en een gevoel van ruimte. Een verwarmd stuurwiel overbodige luxe? Wacht maar tot het kouder wordt! Verder is de BMW uitgerust met: 19 inch lichtmetalen velgen, adaptief dempingsysteem, trailer assistent, donker getint glas achter, LED-achterlichten en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Uw favoriete muziek klinkt beter dan ooit met het ingebouwde high performance audiosysteem. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Praat tegen deze auto en de auto doet wat u wilt dankzij de ingebouwde spraakbediening. Het full map navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Telefoonaccu in het rood? Laad ‘m simpel op met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. De electronic climate control zorgt voor een prettige binnentemperatuur. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal als degene achter u te dicht op u zit. Ook handig en veilig bij het wisselen van rijbaan. Kruisingen en afslagen worden een stuk veiliger door de kruisend verkeer detectie. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Eenkennig is deze auto wel. Instappen en starten kan alleen als u de keyless start-token op zak heeft.

Deze BMW is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze BMW. Het forward collision warning-systeem is constant alert en detecteert via sensor de afstand tot voorliggers. Wordt die te klein, dan volgt een automatische waarschuwing. Vermoeidsheidsherkenning herkent tekenen van vermoeidheid bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er ongelukken gebeuren doordat de bestuurder in slaap valt. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Neem de stap naar elektrisch rijden! Maak een afspraak en we zetten 'm voor u klaar.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron