WhatsappEmail
BMW i5BMW i5BMW i5BMW i5
Beschikbaar

BMW i5Sedan eDrive40 M-Sport Pro Automaat

€ 84.900,00

NLX-670-BH
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Hoogeveen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1100 per maand
BMW i5 Sedan eDrive40 M-Sport Pro Automaat
€ 84.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 9850KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Milieubewust rijden en elke kilometer genieten. Het kan met deze elektrische BMW i5. Natuurlijk is de actieradius mede afhankelijk van de weersomstandigheden, maar een volle acculading is over het algemeen voldoende voor de gewone dagelijkse ritten. Het opladen kan gewoon 's nachts, terwijl u slaapt. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Dat stabiele weggevoel onder alle condities, da′s nou een van de voordelen van luchtvering. Voorin is het ′s winters genieten met de verwarmbare voorstoelen voor zowel bestuurder als bijrijder. In het interieur domineren de sportstoelen, die er niet alleen stijlvol uitzien, maar die u ook optimaal ondersteunen tijdens de rit. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Het glazen panoramadak geeft ook doordeweeks een vakantiegevoel. Wat een licht en zicht! Deze BMW i5 heeft een verwarmd stuurwiel. Nooit meer koude handen onderweg. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook BMW M-sportonderstel, trailer assistent, donker getint glas achter, LED-achterlichten en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Luister eens naar het Harman/Kardon audiosysteem. Zo klinkt superieure kwaliteit! Nieuwe smartphones hebben geen snoeren meer nodig om op te laden. Daarom heeft deze BMW i5 een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons waarmee u onderweg simpel en effectief voor een volle accu zorgt. Natuurlijk is het systeem ook voorzien van: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening en achteruitrijcamera. De electronic climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Deze BMW i5 is voorzien van sensoren aan de achterzijde om een achteropkomend verkeer waarschuwing te geven als de afstand tussen u en een achterligger te klein is. Een extra veiligheidsoptie is aanwezig in de vorm van de kruisend verkeer detectie. Die registreert meteen als een tegenligger een aanrijdingsrisico vormt. Kom-maar-kom-maar…ho! Zo eenvoudig is het voordeel van parkeersensoren. En zo behulpzaam! Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Autosleutels overbodig. Deze BMW i5 is voorzien van keyless start. Even niks om achter de auto te hangen? Dan is de elektrisch inklapbare trekhaak superhandig.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze BMW in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze BMW. De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. Bij concentratieverlies van de bestuurder geeft vermoeidheidsherkenning automatisch een waarschuwingssignaal. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en voetgangersbescherming, bent u steeds veilig onderweg.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u ook de sensatie ervaren van elektrisch rijden? Maak dan nu een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron