WhatsappEmail
BMW i7BMW i7BMW i7BMW i7
Beschikbaar

BMW i7eDrive50 M-Sport Pro Automaat

€ 124.900,00

NLT-211-RN
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1614 per maand
BMW i7 eDrive50 M-Sport Pro Automaat
€ 124.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 39008KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Sommige merken hebben geen introductie nodig, die verkopen zichzelf. Omdat ze bekend staan om constante klasse en prestaties. Deze bijvoorbeeld. BMW maakt rijden geweldig. Stil en stevig optrekken zonder extra uitstoot? De elektromotor zorgt ervoor! Op de teller van deze auto staat slechts 6999 kilometer. De actieve veiligheid wordt verder vergroot dankzij vierwielaandrijving. Doe maar luxe! Neem plaats in de verwarmbare voorstoelen en voel hoe de massagefunctie zorgt voor verfrissende doorbloeding op de lange ritten. Tot de uitrusting behoren ook BMW M-sportpakket en warmtewerend glas.

Geniet van een ruime selectie digitale radiostations want dit audiosysteem is voorzien van een de DAB-ontvanger. Ook streamen vanaf uw telefoon is mogelijk middels bluetooth.

Aan boord van deze BMW houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. U wilt ook elektrisch rijden? Neem nu contact met ons op om een proefrit te maken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron