WhatsappEmail
BMW i7BMW i7BMW i7BMW i7
Beschikbaar

BMW i7xDrive 60 M-Sport Pro Executive Lounge Automaat

€ 104.900,00

NLR-263-VR
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1357 per maand
BMW i7 xDrive 60 M-Sport Pro Executive Lounge Automaat
€ 104.900,00

Specificaties

  • 2022Bouwjaar
  • 21682KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Over BMW kun je het lang of kort hebben. Maar één ding staat vast: BMW maakt rijden geweldig. U kunt ervoor kiezen vanwege het milieu. Maar de elektromotor biedt ook power en prestaties! Deze auto heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 6999 kilometer. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. In het interieur zijn hoogwaardige materialen toegepast. De bestuurdersstoel heeft een massagefunctie. Onderweg kan hij u een heerlijke, weldadige massage geven waardoor u ontspannen en alert uw rit kunt vervolgen. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Tot de voorzieningen van deze auto behoren BMW M-sportpakket, executive drive pro en warmtewerend glas.

Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Smartphone connectiviteit maakt het mogelijk om muziek draadloos af te spelen. Een technisch en comfortvergrotend hoogstandje is de elektrisch inklapbare trekhaak.

Als bestuurder van deze BMW bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Klaar voor rijden anno nu? Kies dan voor elektrisch met deze BMW i7. Een proefrit overtuigt, dus bel nu voor een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron