WhatsappEmail
BMW i7BMW i7BMW i7BMW i7
Beschikbaar

BMW i7xDrive60 106 kWh Automaat

€ 104.450,00

NLT-807-HD
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1348 per maand
BMW i7 xDrive60 106 kWh Automaat
€ 104.450,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 36771KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een optimaal rijbereik, geen emissies en probleemloze techniek. Met de BMW i7 haalt u een elektrische auto van topklasse in huis. De robuuste elektromotor maakt het mogelijk om snelheden van meer dan 200 km/u te bereiken. De auto is van het bouwjaar 2023 en is van de eerste eigenaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Deze BMW i7 heeft als extra een uitstekende luchtvering. Een groot plezier voor inzittenden en bagage. Gladde weg, natte weg, steile weg of ruige weg? De vierwielaandrijving trekt zich er niks van aan en u vervolgt probleemloos uw route met deze 4WD! Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Geniet van de lichtinval en het uitzicht van het grote glazen panoramadak. Voor en achter: iedereen dezelfde luxe. Vandaar de verwarmde achterbank. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, warmtewerend glas, sportinterieur en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

U leest alle belangrijke functies helder af dankzij het digitale dashboard. Met de 360 graden camera, verzorgd door vier camera's, wordt rijden in drukke steden of het navigeren in nauwe ruimtes een koud kunstje. In één oogopslag weet u de complete systeemstatus van deze auto. Dankzij Connected Services. Een subliem geluidsspectrum wordt onder alle omstandigheden geleverd door het high performance audiosysteem. Moet uw smartphone ook even tanken? Bijladen kan supersimpel met de draadloze telefoonlader. Ook navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor en cruise control horen tot de voorzieningen op deze auto.

In de BMW i7 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Mis geen seconde van wat er voor u gebeurt: door de head-up display ziet u de weg én de ritinformatie! U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. In deze BMW vinden we verder een voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Wie eenmaal elektrisch heeft gereden, wil niet anders meer. Dus bel ons voor een afspraak en raak in één keer verslingerd!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron