WhatsappEmail
BMW i7BMW i7BMW i7BMW i7
Beschikbaar

BMW i7xDrive60 106 kWh M-Sport Pro Automaat

€ 129.950,00

NLX-108-FT
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1679 per maand
BMW i7 xDrive60 106 kWh M-Sport Pro Automaat
€ 129.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 9176KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Schoon rijden hoeft niet saai te zijn. Ervaar het plezier van elektrisch rijden met de BMW i7. CO2-uitstoot? Met de elektromotor rijdt u stil en schoon! De auto is van het bouwjaar 2023 en is van de eerste eigenaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. De aanwezige luchtvering zorgt voor meer veiligheid en rijcomfort onder alle omstandigheden. Glibberen of glijden is er met deze vierwielaandrijving niet bij. Op deze 4WD kunt u onder alle omstandigheden rekenen. Beide verwarmbare voorstoelen hebben een geavanceerde massagefunctie, zodat u ook na een lange rit soepel uitstapt. Net als uw bijrijder. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Het glazen panoramadak laat u genieten van een wijds uitzicht en meer lichtinval. De verwarmde achterbank is een luxe extra, speciaal voor de passagiers. Tot de voorzieningen van deze auto behoren LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-achterlichten en verstelbare lendensteunen.

Over het digitale dashboard is goed nagedacht. Alle belangrijke functies binnen en buiten in één oogopslag. De functie van deze 360 graden camera is vooral nuttig in smalle straatjes waar het zicht beperkt is. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Kop aan kont langzaam rijden: dan is afstand houden soms lastig. De file assistent helpt en zorgt automatisch voor veilige ruimte tot de voorligger. Ook als die tot stilstand komt. De conditie van deze auto is 24/7 inzichtelijk dankzij Connected Services. Natuurlijk behoren premium audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning en draadloos opladen ook tot de uitrusting van deze complete auto.

U geniet nog meer van het rijden met uw BMW omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Blik permanent op de weg en toch belangrijke functies in beeld? De head-up display projecteert rij-informatie op de voorruit! In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Deze BMW i7 is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. In deze BMW vinden we verder een voetgangersbescherming, dodehoekdetector detectiesysteem, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist en vermoeidheidsherkenning.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Maak nu een afspraak om de sensatie van elektrisch rijden te ervaren. Proefrit? Even bellen!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron