WhatsappEmail
BMW iXBMW iXBMW iXBMW iX
Beschikbaar

BMW iXxDrive40 Excellence Pack Automaat

€ 64.900,00

NLS-755-VS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Wateringen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €843 per maand
BMW iX xDrive40 Excellence Pack Automaat
€ 64.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 15824KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Company car; bezichtiging op afspraak!
Inclusief voertuigvolgsysteem van Faringwell.

Iedere rit in een elektrische auto is een weldaad: u rijdt ontspannen en in alle rust, er is volop vermogen en u komt verkwikt op uw bestemming aan. Met de elektromotor rijdt u stil en snel de toekomst in. Maar ook schoon en zuinig. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Vergezichten krijgen een extra dimensie door het glazen panoramadak. Ook donker getint glas achter en antracietkleurige hemelbekleding zijn aan boord.

Rijke klankkleur en een indrukwekkend geluidsspectrum komen van het Harman/Kardon audiosysteem. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook 4 zone climate control. De sensor van de keyless entry herkent u op korte afstand en ontgrendelt de portieren automatisch. De inklapbare trekhaak zit niet in de weg als u hem niet gebruikt. Heeft u de trekhaak nodig, dan klapt hij met een druk op de knop uit.

U geniet nog meer van het rijden met uw BMW omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Echt, diesel en benzine zijn binnenkort verleden tijd. Kies nu voor elektrisch! Bel ons om een proefrit te plannen.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron