WhatsappEmail
BMW iXBMW iXBMW iXBMW iX
Beschikbaar

BMW iXxDrive40 High Executive 77 kWh Automaat

€ 61.850,00

NLP-964-VF
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €796 per maand
BMW iX xDrive40 High Executive 77 kWh Automaat
€ 61.850,00

Specificaties

  • 2022Bouwjaar
  • 32537KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Druk het gaspedaal in en voel de fenomenale kracht van de elektromotor. In een elektrische auto rijdt u tegelijk dynamisch en ontspannen. Ervaar de kracht en stilte van de elektromotor tijdens het rijden. Deze dealeronderhouden auto is van het bouwjaar 2022 en komt van de eerste eigenaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De klasse komt van het lederen interieur en het slimme gemak van de elektrisch bedienbare achterklep. Beide verwarmbare voorstoelen hebben een geavanceerde massagefunctie, zodat u ook na een lange rit soepel uitstapt. Net als uw bijrijder. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Met de laserlight koplampen kijkt u bijna in de toekomst. Dit is het beste op het gebied van autoverlichting. Tot de voorzieningen van deze auto behoren LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Het digitale dashboard geeft een nauwkeurig en makkelijk overzicht van alle belangrijke functies. Wat een gemak, die achteruitrijcamera. Alles in beeld zonder capriolen. Een veiligheidsverhogende optie is de ingebouwde spraakbediening. Terwijl u uw ogen op de weg houdt, bedient u de auto met uw stem. Geen handmatig gerommel meer; de elektrisch inklapbare trekhaak reageert met een druk op de knop. Pech oplossen en zelfs voorkomen? Gaat eenvoudig. Via Connected Services heeft u alle data in de hand, gewoon op de smartphone! Met full map navigatiesysteem, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst, cruise control en keyless entry is deze auto helemaal compleet.

Zoals u mag verwachten van deze BMW iX is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Jachtvliegers doen het al jaren, maar u kunt het nu ook: met de head-up display functie-informatie aflezen zonder uw ogen van de weg te halen. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Misschien wilt u eerst een afspraak maken om te beleven waarom elektrisch rijden de toekomst heeft. Natuurlijk! Neem contact op en maak een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron