WhatsappEmail
BMW iXBMW iXBMW iXBMW iX
Beschikbaar

BMW iXxDrive40 High Executive Sport Edition Automaat

€ 103.106,00

NLZ-961-FZ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1333 per maand
BMW iX xDrive40 High Executive Sport Edition Automaat
€ 103.106,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Beleef de unieke sensaties van elektrisch rijden met deze BMW iX. Dankzij de geavanceerde batterijtechnologie hebt u met deze auto een rijbereik dat ruim voldoende is voor de meeste dagelijkse ritten. En u zult zien, de tijd die nodig is om de batterij op te laden, valt enorm mee. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 6999 De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Laserlight koplampen toveren het donker om in daglicht. Zonder tegemoetkomend verkeer te hinderen. In deze BMW profiteert u onder andere ook van: antracietkleurige hemelbekleding en donker getint glas achter.

Caravan afgekoppeld? Dan kan de elektrisch inklapbare trekhaak uit de weg. Veilig en comfortabel rijden wordt nog eens versterkt door Connected Services, zodat u diverse vitale functies van de auto altijd kunt checken in de app. Dankzij het Harman/Kardon audiosysteem geniet u van sublieme geluidstechnologie. In een auto als deze kunt u niet zonder 4 zone climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. Met de sleutel op zak instappen en wegrijden. Keyless entry maakt het mogelijk. Ook is de BMW uitgerust met: Harman Kardon-audiosysteem en DAB ontvangst.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Met voorzieningen als voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Zuinig, stil, voordelig... de redenen voor elektrisch rijden zijn eindeloos. Maar het meest overtuigend is nog altijd een proefrit. Bel ons voor een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron