WhatsappEmail
BMW iX1BMW iX1BMW iX1BMW iX1
Beschikbaar

BMW iX1eDrive20 67 kWh Automaat

€ 59.706,00

NLX-808-LS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €775 per maand
BMW iX1 eDrive20 67 kWh Automaat
€ 59.706,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 5245KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Uw ultieme rijbeleving staat hier te wachten. Ervaar het dus zelf: BMW maakt rijden geweldig. Nooit meer naar de pomp! De elektromotor opladen en rijden maar! Deze auto heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 4567 kilometer. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen geven het interieur van deze iX1 een super strakke en sportieve uitstraling. Licht, luxe en gemak komen samen in de vorm van het elektrische bediende glazen panoramadak. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrails, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en verstelbare achterbank.

Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Het infotainmentsysteem bedient u met uw vingers of met uw stem, met dank aan de geïntegreerde stembediening. Het full map navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Smartphones die zonder snoer kunnen opladen halen simpel een volle accu via de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. De elektronische systemen in deze BMW helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Radarsensoren aan de achterkant van de auto zorgen voor een achteropkomend verkeer waarschuwing als de afstand tot het verkeer achter te klein wordt. Met de elektronische sleutel in uw zak en met één druk op de knop start u de auto. Dat is keyless start! Ook fijn als u op de voorgeschreven snelheid wilt blijven: de cruise control. De elektrisch inklapbare trekhaak maakt een einde aan ingewikkelde handelingen. U bent in deze BMW ook voorzien van verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De automatische veiligheidssystemen in deze BMW fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Wie eenmaal elektrisch heeft gereden, wil niet anders meer. Dus bel ons voor een afspraak en raak in één keer verslingerd!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron