WhatsappEmail
BMW iX3BMW iX3BMW iX3BMW iX3
Beschikbaar

BMW iX3Exe M-Sport Automaat

€ 59.900,00

NLT-485-ZD
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €778 per maand
BMW iX3 Exe M-Sport Automaat
€ 59.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 14535KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De rijbeleving is intuïtief. Het rijplezier is intens. Maak kennis met deze BMW iX3 en laat u verrassen door zijn unieke karakter. CO2-uitstoot? Met de elektromotor rijdt u stil en schoon! Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Als we het over kwaliteit en stijl hebben, wat dacht u dan van het lederen interieur? U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Fun en functie wordt samengebracht in het elektrisch bedienbare glazen panoramadak. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Deze BMW iX3 heeft een verwarmd stuurwiel. Nooit meer koude handen onderweg. Natuurlijk behoren 20 inch lichtmetalen velgen, adaptief onderstel, adaptief dempingsysteem, aluminium dakrailing, geluidsisolerende ramen, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Hoog, laag, midrange: het high performance audiosysteem is volledig afgestemd op de akoestiek in deze auto. Telefoon onderweg aan de lader? Daar komt geen kabeltje aan te pas, want deze BMW iX3 is voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Natuurlijk is het systeem ook voorzien van: navigatiesysteem met harde schijf, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening, WIFI-hotspot en achteruitrijcamera. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Veilig en comfortabel rijden? Deze auto maakt het u makkelijk want meedenken en meerijden is inbegrepen. De regensensor reageert meteen bij neerslag en de automatisch inschakelbare verlichting weet wanneer het donker wordt. De afstand tot uw voorligger wordt in de gaten gehouden door de adaptive cruise control, achter u registreert de achteropkomend verkeer waarschuwing de veiligste afstand, de kruisend verkeer detectie is waakzaam op tegenliggers bij afslaan en de parkeersensoren voor en achter assisteren bij parkeren. Een druk op de knop en starten maar! Dat kan dankzij keyless start. De elektrisch inklapbare trekhaak biedt het beste van twee werelden: de gebruiksmogelijkheden van een trekhaak zonder de storende uitstraling van een vaste kogel.

Deze BMW biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. Op lange ritten voorkomt de vermoeidheidsassistent dat uw concentratie afneemt. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. Met voorzieningen als autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en voetgangersbescherming, bent u altijd veilig onderweg.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Een proefrit? Natuurlijk! Neem contact op en we maken een afspraak om u te overtuigen van deze kwaliteitsauto!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron