WhatsappEmail
BMW iX3BMW iX3BMW iX3BMW iX3
Beschikbaar

BMW iX3Executive Automaat

€ 59.900,00

NLX-392-LL
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Wateringen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €778 per maand
BMW iX3 Executive Automaat
€ 59.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Milieubewust rijden en elke kilometer genieten. Het kan met deze elektrische BMW iX3. Bent u ook toe aan een auto met elektromotor? Goeie keuze! De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. In de guurste maanden is de meegeleverde stoelverwarming een absolute weldaad!

Onderweg uw smartphone opladen zonder gedoe met stekkers en kabels? Dat kan, met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Boem is ho? Niet bij deze BMW iX3. De piepjes van de parkeersensoren waarschuwen u op tijd voor obstakels. Ook is de BMW uitgerust met: sportstuurwiel en automatisch dimmende binnenspiegel.

Het rijden met deze BMW wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Vermoeidsheidsherkenning herkent tekenen van vermoeidheid bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er ongelukken gebeuren doordat de bestuurder in slaap valt.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Klaar voor rijden anno nu? Kies dan voor elektrisch met deze BMW iX3. Een proefrit overtuigt, dus bel nu voor een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron