WhatsappEmail
BMW iX3BMW iX3BMW iX3BMW iX3
Beschikbaar

BMW iX3Executive 74 kWh Automaat

€ 59.330,00

NLT-187-FG
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €768 per maand
BMW iX3 Executive 74 kWh Automaat
€ 59.330,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 22999KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het aërodynamische ontwerp is aantrekkelijk en functioneel. Dankzij de gunstige stroomlijn haalt u met deze BMW iX3 meer kilometers uit het accupakket. Milieuvriendelijk, stil en uitstekende rijprestaties: dat zijn de voordelen van de elektromotor. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Volop licht en ruimtelijk gevoel geeft het elektrische bediende glazen panoramadak. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Geen gekleum meer in de koude dagen. Het verwarmd stuurwiel voelt als een weldaad na het ijskrabben. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook adaptief onderstel, adaptief dempingsysteem, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, LED-achterlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Spraakbediening herkent uw stem en voert opdrachten uit terwijl u beide handen aan het stuur houdt. De snelste of zuinigste weg? Het navigatiesysteem met harde schijf aan boord wijst de juiste weg! Voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons om onderweg de accu van de smartphone bij te laden. Facetimen of video's kijken onderweg wordt een makkie dankzij het ingebouwde WIFI-hotspot. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Een vergeten muurtje, een verborgen paaltje? Dat gebeurt niet meer, dankzij de achteruitrijcamera. In deze BMW kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Bovendien zorgt de adaptive cruise control dat u de juiste afstand houdt tot uw voorligger. Bij het wisselen van rijbaan kan een dode hoek ontstaan waardoor achterliggers te dichtbij kunnen komen. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft in dat geval automatisch een signaal. Als bijzondere veiligheidsoptie heeft deze BMW iX3 kruisend verkeer detectie, die waarschuwt als een botsing dreigt met tegemoetkomend verkeer. Deze auto is eenkennig en start alleen voor z′n baas dankzij de keyless start. De elektrisch inklapbare trekhaak is onzichtbaar gemonteerd. Met een eenvoudige beweging verschijnt de trekhaak zodra u deze nodig hebt.

Het rijden met deze BMW wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Onbedoeld bumperkleven is er niet bij, dankzij de forward collision warning. Die waarschuwt direct als een botsrisico met uw voorligger dreigt. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Verder is deze auto uitgerust met autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en voetgangersbescherming.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Wie eenmaal elektrisch heeft gereden, wil niet anders meer. Dus bel ons voor een afspraak en raak in één keer verslingerd!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron