WhatsappEmail
BMW iX3BMW iX3BMW iX3BMW iX3
Beschikbaar

BMW iX3Executive 80 kWh Automaat

€ 59.900,00

NLX-528-FZ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €778 per maand
BMW iX3 Executive 80 kWh Automaat
€ 59.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 12500KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Kom proefrijden! Al na een paar seconden is er geen enkele twijfel meer: BMW maakt rijden geweldig. Dankzij de geavanceerde batterijtechnologie hebt u met deze auto een rijbereik dat ruim voldoende is voor de meeste dagelijkse ritten. En u zult zien, de tijd die nodig is om de batterij op te laden, valt enorm mee. Op de teller van deze auto staat slechts 1500 kilometer. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Dankzij het elektrisch bediende glazen panorama dak lijkt het of u altijd met open dak rijdt, zoveel lichtinval heeft u. Met één druk op de knop te openen, net als trouwens de elektrisch bedienbare achterklep. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Zo′n verwarmd stuurwiel is een comfortabele extra, zeker in de winter. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 19 inch lichtmetalen velgen, adaptief onderstel, adaptief dempingsysteem, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, LED-achterlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Met de ingebouwde spraakbediening kunt u de belangrijkste voertuigsystemen bedienen met stemcommando's. Beste route, verwachte aankomsttijd: uw eigen navigatiesysteem met harde schijf vertelt u alles! Smartphones die zonder snoer kunnen opladen halen simpel een volle accu via de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Met de WiFi-hotspot kunt u onderweg muziek of films streamen en internetsurfen. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze BMW niet alleen met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor, maar hij beschikt bovendien over adaptive cruise control. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing registreren wat er gebeurt in de dode hoeken en achter u. U krijgt meteen een waarschuwing als u een achterligger over het hoofd ziet. De kruisend verkeer detectie berekent of tegenliggers op uw traject een aanrijdingsgevaar vormen en geeft direct een waarschuwing. Met de elektronische sleutel in uw zak en met één druk op de knop start u de auto. Dat is keyless start! En dan die elektrisch inklapbare trekhaak: gemak dient de mens.

Aan boord van deze BMW houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. Bij concentratieverlies van de bestuurder geeft vermoeidheidsherkenning automatisch een waarschuwingssignaal. Deze BMW iX3 is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Verder is deze auto uitgerust met autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en voetgangersbescherming.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Bel ons voor een proefrit en we weten zeker dat u overtuigd bent van elektrisch rijden. Wanneer schikt het u?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron