WhatsappEmail
BMW iX3BMW iX3BMW iX3BMW iX3
Beschikbaar

BMW iX3Executive 80 kWh Automaat

€ 59.900,00

NLX-305-JB
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €778 per maand
BMW iX3 Executive 80 kWh Automaat
€ 59.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 12500KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Uw ultieme rijbeleving staat hier te wachten. Ervaar het dus zelf: BMW maakt rijden geweldig. Met de elektromotor rijdt u stil en snel de toekomst in. Maar ook schoon en zuinig. Deze auto heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 1500 kilometer. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Het elektrisch bediende glazenpanorama dak zorgt voor licht en gevoel van ruime. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. In deze auto profiteert u onder andere ook van: adaptief onderstel, adaptief dempingsysteem, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, LED-achterlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Deze BMW is voorzien van spraakbediening voor het navigatiesysteem met harde schijf en voor het audio-installatiesysteem met DAB-ontvangst. Maar u kunt ook de knoppen op het stuur gebruiken. De draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons voldoet aan de universele Qi-standaard. Elke geschikte smartphone is onderweg zonder snoeren en stekkers op te laden. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Een tunnel of invallende duisternis? De automatisch inschakelbare verlichting regelt de verlichting zelf en als het gaat regenen, schakelt de regensensor de ruitenwissers in. Net zo automatisch reageren de adaptive cruise control, de kruisend verkeer detectie, de achteropkomend verkeer waarschuwing en de behulpzame parkeersensoren voor en achter. Starten en lopen, zonder contactsleutel. De keyless start signaleert de elektronische sleutel die u mee heeft en een druk op de startknop is voldoende. Deze BMW iX3 maakt het u makkelijk. Vandaar ook de elektrisch inklapbare trekhaak. Ook verstelbaar stuur, automatisch dimmende buitenspiegels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Deze BMW iX3 blijft altijd alert. Zo wordt gebruik gemaakt van forward collision warning. Bij het mogelijke risico op een aanrijding met een voertuig voor u, slaat het systeem alarm. Vermoeidsheidsherkenning herkent tekenen van vermoeidheid bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er ongelukken gebeuren doordat de bestuurder in slaap valt. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. U bent mede dankzij autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en voetgangersbescherming steeds veilig onderweg.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Zuinig, stil, voordelig… de redenen voor elektrisch rijden zijn eindeloos. Maar het meest overtuigend is nog altijd een proefrit. Bel ons voor een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron