WhatsappEmail
BMW iX3BMW iX3BMW iX3BMW iX3
Beschikbaar

BMW iX3Executive 80 kWh Automaat

€ 71.470,00

NLZ-951-LH
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Assen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €926 per maand
BMW iX3 Executive 80 kWh Automaat
€ 71.470,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 3006KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij levert uitstekende prestaties en doet dat met zorg voor het milieu. Maar tegelijk is de BMW iX3 ook gewoon een auto die u volop ruimte en comfort biedt. Dankzij de geavanceerde batterijtechnologie hebt u met deze auto een rijbereik dat ruim voldoende is voor de meeste dagelijkse ritten. En u zult zien, de tijd die nodig is om de batterij op te laden, valt enorm mee. Het gaat hier om een nieuwe auto, die uit voorraad leverbaar is. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Een heerlijk zonnetje, of indrukwekkende wolkenpartijen? Bekijk ze onbelemmerd door het elektrisch bediende glazen panoramadak. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Tot de uitrusting behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief onderstel, aluminium dakrailing en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Het eigentijdse interieur wordt natuurlijk helemaal volmaakt met het digitale dashboard. Omdat u nou eenmaal geen ogen in uw achterhoofd heeft, is het altijd lastig om achteruit te rijden zonder brokken te maken. De achteruitrijcamera lost dat probleem op. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Functies activeren en storingen opsporen? Bij deze auto gaat het eenvoudig via uw smartphone. Overal en altijd. In deze iX3 vindt u niet alleen schakelaars op het stuur om het navigatiesysteem met harde schijf te bedienen en het audio-installatiesysteem met DAB-ontvangst, maar er is ook spraakbediening. Met WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning, draadloos opladen en lederen sportstuur is deze BMW helemaal compleet.

Aan boord van deze BMW houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. De forward collision warning reduceert het gevaar van een botsing met een voorligger significant. Ook helpen het voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze iX3 aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron