WhatsappEmail
BMW iX3BMW iX3BMW iX3BMW iX3
Beschikbaar

BMW iX3Executive 80 kWh Automaat

€ 57.500,00

NLS-828-KF
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €744 per maand
BMW iX3 Executive 80 kWh Automaat
€ 57.500,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 37081KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U zult het zien: overstappen naar elektrisch rijden kost u geen enkele moeite als u kiest voor deze BMW iX3. Met de elektromotor rijdt u stil en snel de toekomst in. Maar ook schoon en zuinig. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Van binnen lijkt het allemaal uitermate ruim dankzij de vrije inval van daglicht via het elektrisch bediende glazen panoramadak. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Tot de uitrusting behoren ook LED koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief onderstel, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Dankzij het digitale dashboard leest u alle benodigde info gemakkelijk en overzichtelijk af. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Dankzij Connected Services heeft u overal en altijd uw dashboard op zak. Alle belangrijke functies zijn te checken via de app. Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audio-installatiesysteem (met DAB-radio!) en het navigatiesysteem met harde schijf. Als u wilt kunt u beiden zelfs met uw stem bedienen. Extra opties op deze auto zijn: WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie, electronic climate control, draadloos opladen en lederen sportstuur.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze BMW u om veiliger te rijden. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Voor meer veiligheid detecteert deze auto het risico van een aanrijding tijdig via de forward collision warning. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Bent u geïnteresseerd in deze elektrische auto? Neem dan nu contact met ons op.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron