WhatsappEmail
BMW iX3BMW iX3BMW iX3BMW iX3
Beschikbaar

BMW iX3Executive 80 kWh Automaat

€ 50.950,00

NLP-760-JS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €660 per maand
BMW iX3 Executive 80 kWh Automaat
€ 50.950,00

Specificaties

  • 2022Bouwjaar
  • 67967KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Beleef de unieke sensaties van elektrisch rijden met deze BMW iX3. De actieradius van deze auto is met 459 kilometer ruim voldoende voor de meeste dagelijkse ritten. De accu is binnen 7 uur opgeladen. De auto is van het bouwjaar 2022 en is van de eerste eigenaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Inladen is een eitje met de elektrisch bedienbare achterklep. En voor een frisse wind tijdens de rit is er het elektrisch bediende glazen panorama dak. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Comfortabel houvast krijgt u van het verwarmd stuurwiel. In deze BMW profiteert u onder andere ook van: LED koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief onderstel, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Wat ook opvalt, is de strakke en overzichtelijke informatie die het digitale dashboard levert. 'Boem is ho'? Niet met deze achteruitrijcamera. U ziet achter net zo goed als voor en krijgt een duidelijk geluidssignaal! Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Even niks om achter de auto te hangen? Dan is de elektrisch inklapbare trekhaak superhandig. U weet altijd hoe de auto eraan toe is dankzij Connected Services. Ook handig voor de garage en de wegenwacht. Even de app uitlezen en klaar! Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn dashboard met spraakbediening, navigatiesysteem met harde schijf, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie en automatische airconditioning.

De BMW iX3 is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze BMW u om veiliger te rijden. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Maak nu een afspraak om de sensatie van elektrisch rijden te ervaren. Proefrit? Even bellen!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron