WhatsappEmail
BMW iX3BMW iX3BMW iX3BMW iX3
Beschikbaar

BMW iX3High Exe Edition 80 kWh Automaat

€ 77.500,00

NLZ-664-KP
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1001 per maand
BMW iX3 High Exe Edition 80 kWh Automaat
€ 77.500,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 7999KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Schoonheid van buiten, schone techniek van binnen. Deze BMW iX3 maakt elektrisch rijden aantrekkelijker dan ooit. Stil en stevig optrekken zonder extra uitstoot? De elektromotor zorgt ervoor! Deze goed onderhouden auto is van het bouwjaar 2024 en komt van de eerste eigenaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Het lederen interieur geeft een puur luxegevoel. En ook aan optimaal gemak is gedacht: een elektrisch bediende glazen panorama dak en de elektrisch bedienbare achterklep. Is dat niet compleet? U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Stramme vingers krijgen 's winters een VIP-behandeling van het verwarmd stuurwiel. Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, adaptief dempingsysteem, geluidsisolerende ramen en aluminium dakrailing.

U wordt geïntroduceerd tot de digitale wereld van mobiliteit waarop alles wat u wenst wordt geprojecteerd op het digitale dashboard. De 360 graden camera op deze auto biedt u een volledig, panoramisch zicht op de omgeving. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Ingebouwde spraakbediening maakt het mogelijk om de auto te bedienen zonder dat uw aandacht wordt afgeleid. Vanaf elke plek contact maken met deze auto: dat kan met behulp van remote services, die u simpel activeert met uw smartphone. Deze BMW is voorzien van Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem met harde schijf, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie en automatische airconditioning.

U geniet nog meer van het rijden met uw BMW omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. De head-up display zorgt dat u de weg én de route-info constant in beeld heeft. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze BMW. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist en vermoeidheidsherkenning.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Wie eenmaal elektrisch heeft gereden, wil niet anders meer. Dus bel ons voor een afspraak en raak in één keer verslingerd!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron