WhatsappEmail
BMW iX3BMW iX3BMW iX3BMW iX3
Beschikbaar

BMW iX3High Executive Automaat

€ 59.900,00

NLT-925-ZR
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €778 per maand
BMW iX3 High Executive Automaat
€ 59.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 18914KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het maakt niet uit of u binnen of buiten de stad rijdt. Het rijbereik van deze elektrische BMW iX3 biedt u alle vrijheid om te gaan en te staan waar u wilt. Het aantal kilometers dat u op een acculading kunt rijden, is ruimschoots genoeg voor de gangbare dagelijkse ritten, en het opladen kan in de meeste gevallen 's nachts gebeuren. De stoelverwarming maakt het interieur snel behaaglijk op koude dagen. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Als het buiten koud wordt, voelt zo′n verwarmd stuurwiel heerlijk aan. Bij de rijke uitrusting horen ook adaptief onderstel en donker getint glas achter.

De Harman/Kardon audioinstallatie zorgt voor een krachtige en zuivere klankweergave. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Geen onnodige spaghetti van oplaadsnoertjes voor de smartphone: deze BMW iX3 heeft een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. En het wordt nog mooier: deze auto heeft een ingebouwde WIFI-hotspot, zodat iedereen online kan. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Met de sleutel op zak instappen en wegrijden. Keyless entry maakt het mogelijk. En dan die elektrisch inklapbare trekhaak: gemak dient de mens.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Snelheid, brandstof, navigatie… de head-up display laat het allemaal zien, recht in het zichtveld van de weg. Deze auto waarschuwt de bestuurder als die tekenen van vermoeidheid vertoont en kan zo ernstige ongelukken voorkomen.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Maak nu een afspraak om de sensatie van elektrisch rijden te ervaren. Proefrit? Even bellen!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron