WhatsappEmail
BMW iX3BMW iX3BMW iX3BMW iX3
Beschikbaar

BMW iX3High Executive 80 kWh Automaat

€ 73.950,00

NLX-759-NX
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €954 per maand
BMW iX3 High Executive 80 kWh Automaat
€ 73.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 3698KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Deze BMW iX3 is innovatie op zijn best. Hij is ontworpen als een unieke combinatie van rijplezier en zorg voor het milieu. Geruisloos genieten tegen lage kosten? Dan is deze elektromotor iets voor u! Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit 2024 komt; hij heeft slechts 3698 kilometer afgelegd. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Het kan niet op: een fraai lederen interieur, zeeën van licht met het elektrisch bediende glazen panorama dak en probleemloos in- en uitladen met de elektrisch bedienbare achterklep. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Comfortabel houvast krijgt u van het verwarmd stuurwiel. U wordt in deze auto ook getrakteerd op LED koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief M-onderstel, geluidsisolerende ramen, aluminium dakrailing en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Het digitale dashboard zorgt voor een super functionele display van reisinformatie. De 360 graden camera op deze auto biedt u een volledig, panoramisch zicht op de omgeving. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. De inklapbare trekhaak zit niet in de weg als u hem niet gebruikt. Heeft u de trekhaak nodig, dan klapt hij met een druk op de knop uit. Wat is de onderhoudsstatus van deze auto? U checkt het snel, simpel en overal via uw smartphone. Deze auto is voorzien van dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem met harde schijf, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing en kruisend verkeer detectie.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW iX3 samen. Net als in een straaljager kunt u altijd vooruit blijven kijken. De head-up display zorgt dat uw ogen geen seconde hoeven af te dwalen en projecteert alle benodigde info op de voorruit.. Bij de veiligheidssystemen van deze BMW hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist en vermoeidheidsherkenning steeds veilig onderweg.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Echt, diesel en benzine zijn binnenkort verleden tijd. Kies nu voor elektrisch! Bel ons om een proefrit te plannen.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron