WhatsappEmail
BMW iX3BMW iX3BMW iX3BMW iX3
Beschikbaar

BMW iX3High Executive 80 kWh Automaat

€ 77.397,00

NLX-851-XT
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €999 per maand
BMW iX3 High Executive 80 kWh Automaat
€ 77.397,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 2999KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Niet alleen de techniek van deze elektrische BMW iX3 is vernieuwend. Ook het ontwerp onderscheidt zich duidelijk van de massa. Met zijn moderne accutechniek levert deze auto uitstekende prestaties, met een rijbereik dat genoeg is voor alle gewone ritten. En met een eigen laadpunt kunt u de accu's opladen terwijl u slaapt. Op de teller van deze dealeronderhouden auto staat slechts 2999 kilometer. De auto is van bouwjaar 2024. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Niets geeft meer gevoel van luxe en comfort dan een lederen interieur. Ook dat is hier meegeleverd Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Qua licht en ruimtelijk gevoel zit het helemaal goed met het elektrisch bediende panoramadak. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Wind, sneeuw, hagel, regen... allemaal vergeten als u het verwarmd stuurwiel in handen heeft. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer LED koplampen, sportonderstel, adaptief dempingsysteem, geluidsisolerende ramen, aluminium dakrailing en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Het digitale dashboard vertelt u onderweg alles dat bijdraagt aan een veilige, efficiënte rit. Met de 360 graden camera kunt u elk obstakel of gevaar rondom de auto detecteren, wat uw veiligheid verhoogt. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Spraakbediening herkent uw stem en voert opdrachten uit terwijl u beide handen aan het stuur houdt. Omdat u niet elke dag met een aanhanger of caravan op pad bent, is er de elektrisch inklapbare trekhaak. Natuurlijk behoren connected drive services, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem met harde schijf, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing en kruisend verkeer detectie ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Zoals u mag verwachten van deze BMW iX3 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Blijf voor u kijken, terwijl u de rij-informatie afleest op uw voorruit. Daarvoor zorgt de head-up display! De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist en vermoeidheidsherkenning.

Elektrisch rijden is een ervaring op zich. Bel ons voor een afspraak en maak een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron