WhatsappEmail
BMW iX3
BMW iX3BMW iX3BMW iX3BMW iX3
Beschikbaar

BMW iX3High Executive 80 kWh Automaat

€ 76.950,00

NLZ-033-BT
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €991 per maand
BMW iX3 High Executive 80 kWh Automaat
€ 76.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 521KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De BMW iX3 is uw perfecte partner voor elke rit. Hij brengt u volledig elektrisch naar uw bestemming. Nooit meer naar de pomp! De elektromotor opladen en rijden maar! Op de teller van deze auto staat slechts 521 kilometer. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Het lederen interieur springt meteen in het oog; maar wat dacht u van het ultragemakkelijke elektrisch bediende glazen panorama dak en de elektrisch bedienbare achterklep? Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Het verwarmbare stuurwiel is een teken van ultieme luxe. Deze voorziening is een topklasse auto waardig. Natuurlijk behoren LED koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief M-onderstel, geluidsisolerende ramen, aluminium dakrailing en elektrisch inklapbare buitenspiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Altijd de benodigde functies in beeld? Het digitale dashboard zorgt ervoor. Het gebruik van de 360 graden camera op deze auto helpt u bij het navigeren door lastige rijbanen en het drukke stadsverkeer. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Intelligente spraakbediening herkent uw commando's en voert opdrachten snel en soepel uit. Deze BMW iX3 is voorzien van een elektrisch inklapbare trekhaak voor als u met een caravan of aanhanger op pad wilt. U bent in deze BMW ook voorzien van connected drive services, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem met harde schijf, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing en kruisend verkeer detectie.

De BMW iX3 is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Hou zicht op de weg en check tegelijk de functies op het dashboard: dat kan, dankzij de head-up display. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist en vermoeidheidsherkenning, bent u altijd veilig onderweg.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Wilt u een proefrit maken met deze elektrische auto? Maak dan nu een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron