WhatsappEmail
BMW iX3
BMW iX3BMW iX3BMW iX3BMW iX3
Beschikbaar

BMW iX3High Executive Edition Automaat

€ 77.448,00

NLX-861-TX
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1000 per maand
BMW iX3 High Executive Edition Automaat
€ 77.448,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Ongeëvenaarde motortechniek, indrukwekkende prestaties en krachtige Duitse kwaliteit. BMW maakt rijden geweldig. U kunt ervoor kiezen vanwege het milieu. Maar de elektromotor biedt ook power en prestaties! Deze dealeronderhouden auto is van het bouwjaar 2024 en komt van de eerste eigenaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Voorin is het 's winters genieten met de verwarmbare voorstoelen voor zowel bestuurder als bijrijder. Uitstekende zitsteun en een strakke look? Daar zorgen de sportstoelen voor! Als de 'r' in de maand zit, komt zo'n verwarmd stuurwiel als geroepen! Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief M-onderstel en donker getint glas achter.

Had u de auto nou wel afgesloten? Met Connected Services checkt u het overal en altijd. Boven op alle andere extra's is het Harman/Kardon audiosysteem een vermelding waard. Wat een topklasse geluid! Met de ingebouwde WiFi-hotspot kunnen meerdere passagiers hun mobiele apparaten met internet verbinden. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Onderweg de smartphone opladen gaat helemaal zonder snoeren, door de draadloze telefoonlader. Natuurlijk behoren Harman Kardon-audiosysteem, WIFI-hotspot, DAB ontvangst, parkeerassistent, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Deze BMW biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Eyes on the road! Dat kan iedere seconde, dankzij de head-up display, die informatie projecteert op de voorruit. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Stel niet meer uit en kies nu voor elektrisch rijden! We zetten 'm graag klaar voor een proefrit. Eén belletje is genoeg.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron