WhatsappEmail
BMW iX3BMW iX3BMW iX3BMW iX3
Beschikbaar

BMW iX3High Executive Edition Automaat

€ 78.535,00

NLZ-975-FZ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1010 per maand
BMW iX3 High Executive Edition Automaat
€ 78.535,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met de BMW iX3 kiest u voor het rijplezier van de toekomst. De volledig elektrische aandrijflijn zorgt voor krachtige prestaties en een sensationeel acceleratievermogen. Milieuvriendelijk, stil en uitstekende rijprestaties: dat zijn de voordelen van de elektromotor. Op de teller van deze auto staat slechts 6999 kilometer. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. De sportstoelen houden u en uw bijrijder goed op z'n plek tijdens het accelereren en bij het nemen van scherpe bochten. Hoe koud het buiten ook is, het verwarmbare stuurwiel brengt uw handen en vingers snel weer op temperatuur. Tot de voorzieningen van deze auto behoren LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief M-onderstel en donker getint glas achter.

De conditie van deze auto is 24/7 inzichtelijk dankzij Connected Services. Sublieme sound aan boord is niet vergeten. Het Harman/Kardon audiosysteem pakt op verzoek fenomenaal uit. De geïntegreerde WiFi-hotspot van deze auto is ideaal voor werk en gezin. Via de draadloze internetverbinding kunt u media streamen of internetsurfen. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Smartphones die zonder snoer kunnen opladen halen simpel een volle accu via de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Met Harman Kardon-audiosysteem, WIFI-hotspot, DAB ontvangst, parkeerassistent, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel is deze auto helemaal compleet.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Een veilige rit voor ogen: daarvoor zorgt de head-up display! De veiligheidssystemen in deze auto nemen het zelfs waar als de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont, en waarschuwen dan met een duidelijk signaal. Ook helpen het voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Met deze fantastische elektrische auto is de toekomst begonnen. Even bellen voor een afspraak en hij staat klaar voor een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron