WhatsappEmail
BMW iX3BMW iX3BMW iX3BMW iX3
Beschikbaar

BMW iX3High Executive Edition 80 kWh Automaat

€ 69.500,00

NLX-119-VD
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €900 per maand
BMW iX3 High Executive Edition 80 kWh Automaat
€ 69.500,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10000KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met deze BMW iX3 maakt u een krachtig statement: elektrisch rijden is niet alleen beter voor het milieu, het is ook gewoon leuk. U hoort slechts het lichte gezoem van de elektromotor tijdens het rijden. De kilometerstand van deze dealeronderhouden auto is laag, slechts 4000. De auto is van bouwjaar 2024. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Van binnen lijkt het allemaal uitermate ruim dankzij de vrije inval van daglicht via het elektrisch bediende glazen panorama dak. Comfort en luxe? Dat krijgt u door het lederen interieur. En optimaal gemak is er in de vorm van de elektrisch bedienbare achterklep. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Natuurlijk kunt u zonder. Maar waarom? Lekker toch, zo'n verwarmd stuurwiel? Tot de voorzieningen van deze auto behoren 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, adaptief dempingsysteem, geluidsisolerende ramen en aluminium dakrailing.

Het digitale dashboard zorgt voor een super functionele display van reisinformatie. Of u nu achteruit rijdt, parkeert of een smalle straat inslaat, de 360 graden camera op deze auto, mogelijk gemaakt door vier camera's, biedt een perfect beeld van uw omgeving. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Uw smartphone wordt een dashboard, met alle functies in beeld. Dankzij Connected Services en de speciale app. De high-end technologie van het high performance audiosysteem staat garant voor geluid van het hoogste niveau. Deze auto is voorzien van dashboard met spraakbediening, navigatiesysteem met harde schijf, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie en automatische airconditioning.

Aan boord van deze BMW houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Een veilige rit voor ogen: daarvoor zorgt de head-up display! Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist en vermoeidheidsherkenning.

Klaar voor rijden anno nu? Kies dan voor elektrisch met deze BMW iX3. Een proefrit overtuigt, dus bel nu voor een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron