WhatsappEmail
BMW iX3BMW iX3BMW iX3BMW iX3
Beschikbaar

BMW iX3High Executive Edition 80 kWh Automaat

€ 78.950,00

NLZ-024-JX
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1018 per maand
BMW iX3 High Executive Edition 80 kWh Automaat
€ 78.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 3265KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het aërodynamische ontwerp is aantrekkelijk en functioneel. Dankzij de gunstige stroomlijn haalt u met deze BMW iX3 meer kilometers uit het accupakket. Milieuvriendelijk, stil en uitstekende rijprestaties: dat zijn de voordelen van de elektromotor. Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit 2024 komt; hij heeft slechts 3265 kilometer afgelegd. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Stel u voor: zoevend over de snelweg terwijl het gulle daglicht het lederen interieur binnenvalt door het elektrisch bediende glazen panorama dak. En wat gemak betreft: daar zorgt onder andere de elektrisch bedienbare achterklep voor. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Bij deze BMW iX3 is aan alles gedacht, tot en met een verwarmd stuurwiel aan toe. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, adaptief dempingsysteem, geluidsisolerende ramen en aluminium dakrailing.

Voor een goed en duidelijk overzicht onderweg is het digitale dashboard uitermate slim ingedeeld. Elk van de vier camera's op deze auto draagt bij aan het creëren van een onbelemmerd uitzicht van 360 graden rondom de auto. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Deze BMW iX3 maakt het u makkelijk. Vandaar ook de elektrisch inklapbare trekhaak. De conditie van deze auto is 24/7 inzichtelijk dankzij Connected Services. De BMW is standaard voorzien van: dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem met harde schijf, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing en kruisend verkeer detectie.

De BMW iX3 is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Dashboardinfo checken zonder uw ogen van de weg te halen? Dat kan met de head-up display. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze BMW. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist en vermoeidheidsherkenning.

Een proefrit? Natuurlijk! Neem contact op en we maken een afspraak om u te overtuigen van deze kwaliteitsauto!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron