WhatsappEmail
BMW X1
BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1
Beschikbaar

BMW X118i sDrive Automaat

€ 64.885,00

NLZ-220-BL
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €842 per maand
BMW X1 18i sDrive Automaat
€ 64.885,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 4500KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U weet het al jaren: BMW maakt rijden geweldig. Tijd om dat zelf te gaan ervaren. Bijvoorbeeld in deze topper. Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Deze BMW X1 heeft verwarmbare voorstoelen, voor zowel bestuurder als bijrijder. In deze sportstoelen voel je je één met je auto. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Het glazen panoramadak geeft ook doordeweeks een vakantiegevoel. Wat een licht en zicht! U wordt in deze auto ook getrakteerd op LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Overzicht, informatie en functionaliteit: dat biedt het digitale dashboard. Zodra u naar de 'R' schakelt, gaat de achteruitrijcamera in werking en heeft u een perfect zicht op alles wat zich achter de auto afspeelt. Spraaksturing betekent dat u verschillende functies met uw stem kunt bedienen. Deze auto gaat met u in gesprek. Hij vertelt u dankzij remote services alles over de status van diverse onderdelen en laat zich desgevraagd ook activeren. Gewoon via uw smartphone. Het full map navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. Ook achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels, DAB ontvangst, regensensor en cruise control horen tot de voorzieningen op deze auto.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe X1. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron