Voor wie is het?

Een auto geeft vrijheid, maar een auto is ook duur. Zeker als je beseft dat een auto 95% van de tijd stilstaat. En vaak nog op een dure parkeerplek ook! Daarom zijn we bij Mobeazy bezig met het vernieuwen van mobiliteit. Dat doen we met deel auto's, fietsen en scooters. We richten ons daarbij op locaties waar het lastig parkeren is. Mobiliteit op maat, zonder vaste lasten van een eigen auto. Dus om antwoord te geven op onze eigen vraag: Mobeazy is er voor jou!

 

Mobeazy bedrijven

Bedrijven

Vaak hebben grotere bedrijven een aantal auto's die flexibel inzetbaar zijn. Maar die auto's zijn vaak gekoppeld aan langdurige leasecontracten. Voor bedrijven die flexibel met mobiliteit om willen gaan, biedt Mobeazy de oplossing: carsharing voor werknemers. Ook het huren van een auto voor langere periodes is mogelijk bij Mobeazy. En dat werkt natuurlijk allemaal heel eenvoudig, met een autodelen app.

Mobeazy Flex kantoren

Flexkantoren

Voor flexkantoren kan het aanbieden van deelmobiliteit een zeer interessante toevoeging zijn aan het dienstenpakket. Huurders komen vaak met het OV, de fiets of wandelend naar kantoor. Maar ze willen ook wel eens naar een afspraak waarbij het makkelijker is om met de auto te gaan. Om zelf een wagenpark met deelauto's in te richten is niet snel rendabel vanwege de overhead. Mobeazy kan flexkantoren makkelijk uitbreiden met flexmobiliteit!

Mobeazy vastgoed

Vastgoedprojecten

In de steeds krapper wordende steden worden steeds strengere eisen gesteld aan parkeerruimte. We moeten dus optimaal omgaan met de parkeerplaatsen die er zijn. Zoals we eerder al zeiden: gemiddeld staat 95% van de auto's alleen maar plek in te nemen. Tijd om het aantal auto's dat we hebben slimmer te gebruiken dus. Mobeazy richt zich juist op dit soort plekken, om minder auto's beschikbaar te maken voor meer mensen. Dat klinkt misschien tegenstrijdig, maar het werkt!

Mobeazy - Buurtschappen

Buurtschappen

Ons land groeit steeds verder dicht. Luchtverontreiniging wordt een steeds groter thema. Mobeazy maakt (elektrische) deelauto's in dichtbevolkte gebieden beschikbaar. Daardoor zijn er minder parkeerplaatsen nodig en blijft de lucht schoner.

Interesse? Neem eenvoudig contact op

Tof dat je er aan denkt een Mobeazy locatie te vestigen bij jouw pand. Bekijk de checklist om te zien of je een geschikte locatie hebt. Of neem even contact op voor meer informatie. 

  • Appartementencomplexen en bedrijfsverzamelgebouwen
  • Stedelijke omgeving met eigen parkeerplaatsen
  • Plaats voor een exclusieve Mobeazy-parkeerplaats
  • Het liefst dicht bij OV halte/station